Cursuri limba romana

La Artistouch organizam si cursuri limba romana pentru persoanele straine care s-au mutat in Romania sau care au nevoie in mediul business de limba Romana.

Programul pentru cursuri limba romana

Cursurile de limba romana se tin la sediul nostru din Strada Vasile Lascar Nr 8, Apartament 3, parter, sector 2, Bucuresti,  de luni pana vineri intre orele 8:00 si 21:00 si in weekend in intervalul orar 10:00 – 17:00.

Pentru grupuri de peste 4 persoane sau pentru companii putem sa tinem cursuri limba romana si la locatia clientului.

Inscrierea pentru cursuri limba romana

Inscrierile pentru cursuri limba romana se fac la numarul de telefon 0755.076.410 sau 0760.810.829 urmand ca dupa confirmarea inscrierii telefonic sa urmeze o scurta evaluare pentru a stabili  nivelul de cunostinte pe care il aveti si incadrarea intr-o grupa care sa vi se potriveasca. (Daca va cunoasteti nivelul puteti sari acest pas). Examenul se poate da si online.

Limbile de predare pentru cursurile de romana

Cursurile de romana pentru straini se pot preda in limba engleza si franceza iar in cadrul lor, vom discuta diverse aspecte si situatii foarte des intalnite precum si:

  • Compunere e-mail-uri
  • Conversatii telefonice
  • Prezentari sub diferite forme
  • Discursuri si cuvinte cheie des intalnite

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui.  Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’   fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere. La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba englezacursuri limba germanacursuri limba franceza, italiana si spaniola.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search