Cursuri limba rusa

Facem inscrieri si pentru cursuri de limba rusa unde veti invata sa purtati o conversatie, sa tineti o prezentare in fata unui public, sa compuneti un e-mail si alte notiuni de socializare!

Programul pentru cursuri limba rusa

Cursurile de limba rusa se vor tine in zilele de miercuri si vineri de la ora 18:30 la 20:00

Grupa urmeaza sa inceapa pe data de 26 martie 2014, in pachet fiind incluse 40 de ore didactice.

Pentru companii sau grupuri de peste 4 persoane putem sa ne deplasam si la locatia clientului.

Locatia cursurilor este cea de la sectiunea contact: Strada Vasile Lascar nr 8, Ap 3, parter, sector 2, Bucuresti

Inscrie-te pentru cursuri limba rusa

1. Daca doresti sa te inscrii la cursurile pentru limba rusa de la ArtisTouch trebuie doar sa ne contactezi la unul din numerele de telefon: 0755.076.410 sau 0760.810.829.

2. Vei fi contactat cat mai curand pentru inceperea cursurilor stabilind un program de comun acord cu noi, urmand sa incepem in maxim 2 saptamani.

3. La finalul cursurilor de limba rusa vei avea parte de o evaluare de final care consta intr-un test scris cu informatiile invatate in cadrul modulului. Dupa ce ati trecut fiecare evaluare veti primi un certificat care atesta participarea dumneavoastra la cursurile de limbi straine organizate de ArtisTouch.ro.

Daca ati absolvit toate cele 3 module veti primi Certificatul Artistouch de Absolvire a Nivelului

 

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui.  Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’   fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere. La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba englezacursuri limba germanacursuri limba franceza, italiana si spaniola.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search