Un dar de pret

Cand s-a nascut fetita mea mama a decretat: “Sa-i vorbesti numai in engleza!”. Si pentru ca parerea mamei era intotdeauna foarte importanta pentru mine, din clipa aceea am vorbit numai in engleza cu Lavinia, bebelusul meu cu ochi mari si curiosi.

La inceput m-am simtit ridicola. vorbeam vrute si nevrute, spuneam poezioare, cantam cantecele…fara ecou, fara raspuns, doar eu, peretii muti si Lavinia care ma privea cu interes si curiozitate.

Dupa vreo 9-10 luni au inceput sa se vada rezultatele – primele cuvinte: tea, daddy, milk, water, mummy, monkey, etc., iar la 2 ani vorbea cu mine in engleza si cu ceilalti in romana.

Lavinia are acum 27 de ani si considera ca prima ei limba a fost engleza, o stie mai bine decat romana si nu a avut nevoie de nici o ora de pregatire la engleza in toata viata ei.

Nu subestimati capacitatea de a invata a copiilor. Daca stiti o limba straina vorbiti cu copii vostri in limba respectiva, cititi povesti impreuna,  invatati alaturi de ei. E un dar de pret cu efect retard.

cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Cursuri Limba Engleza

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere.

In ziua de azi, peste tot se cere sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala.

La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, italiana si spaniola.

De asemenea organizam si pregatire pentru certificari internationale: Cambridge, Ielts, Toefl si avem metode moderne de predare: Curs de engleza pt afaceri “The Business”, Curs de germana bazat pe metoda “Schritte”, “Geni@l”, “Der Grune Max” sau “Ja Klar”.

Avem si cursuri specializate, atat pentru cei are sunt in cautarea de job-uri, cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze pentru mediul profesional. Cu “English for job hunting” lucram pe intrebari frecvente si discutii care pot aparea in timpul interviului sau in mediul cotidian de munca.

Noi suntem Artistouch, un centru de limbi straine infiintat in 2008, cu scopul de a aduce un suflu nou in lumea training-ului si educatiei, folosind metode moderne si interactive in timpul cursurilor.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search