5 Motive sa inveti o limba straina

Sa inveti o limba straina nu este neaparat un lucru usor, dar o sa ai foarte multe avantaje daca o faci! Diferite persoane invata limbi straine din diferite motive, dar cinci sunt mai importante la numar si vi le spun azi ca sa va ajut sa faceti pasul spre a deschide o carte sau a urma un curs de limbi straine.

Intelegi alte culturi

Federico Fellini zicea “O limba straina este un mod diferit de a vedea viata”. Pot spune ca are perfecta dreptate, prin simplul fapt ca ai invatat o noua limba straina intelegi mult mai bine cultura respectiva. Astfel poti sa rupi chiar si barierele culturale dintre tari si sa ajuti la crearea unei identitati internationale.

Iti maresti sansa de angajare

Indiferent daca te hotarasti sa lucrezi in tara sau in strainatate sansele de a fi angajat de catre o companie cresc atunci cand stii sa citesti, sa scrii si sa vorbesti intr-o limba straina.

Poti aprecia muzica, literatura, filmele si arta internationala

Suntem cu totii de acord ca nici un sonet de-al lui Shakespeare nu suna la fel de bine tradus in romana precum in engleza precum nici o poezie scrisa de Eminescu nu suna atat de frumos in engleza sau alta limba straina.

Nu ai putea sa apreciezi adevarata valoare a unei opere daca nu o citesti si intelegi in limba in care a fost scrisa.

Calatoriile devin mai placute

Atunci cand calatorim in alte tari daca vrem sa ne orientam in cele mai multe cazuri o sa trebuiasca sa vorbim intr-o limba straina, fie cea care se vorbeste in acea tara fie una din limbi internaționale.

Este o experienta placuta

Am o cunostinta care a decis la varsta de 55 de ani sa invete franceza doar pentru ca i-a placut foarte mult toata viata, dar nu a avut ocazia pana atunci sa o invete. Nu are un scop anume, dar ii face placere sa stie ca si-a atins un tel lung de o viata.

cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Cursuri Limba Engleza

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere.

In ziua de azi, peste tot se cere sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala.

La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, italiana si spaniola.

De asemenea organizam si pregatire pentru certificari internationale: Cambridge, Ielts, Toefl si avem metode moderne de predare: Curs de engleza pt afaceri “The Business”, Curs de germana bazat pe metoda “Schritte”, “Geni@l”, “Der Grune Max” sau “Ja Klar”.

Avem si cursuri specializate, atat pentru cei are sunt in cautarea de job-uri, cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze pentru mediul profesional. Cu “English for job hunting” lucram pe intrebari frecvente si discutii care pot aparea in timpul interviului sau in mediul cotidian de munca.

Noi suntem Artistouch, un centru de limbi straine infiintat in 2008, cu scopul de a aduce un suflu nou in lumea training-ului si educatiei, folosind metode moderne si interactive in timpul cursurilor.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search