Imbunatatirea scrierii – Cursuri limba Engleza

Cursuri Limba Engleza 1: scrie, scrie, scrie!

Cred cu tarie că pentru a iti îmbunătăți scrierea, ai într-adevăr nevoie sa scrii ceva în limba engleză, mai mult sau mai puțin în fiecare zi. Din experiența mea, cel mai bine este sa nu fii prea rau cu tine, dandu-ti teme zilnice sa scrii zeci de pagini. Pentru inceput scrie câteva rânduri despre ceea ce ai făcut sau despre opinia ta despre ceva. Daca inveti pentru un examen, probabil ca ar trebui sa scrii mai mult. Un exercitiu bun este sa raspunzi in scris la o intrebare de examen, macar de doua ori pe saptamana.

2: Roaga un cunoscator de limba engleza sa verifice ce ai scris

Dacă participi la cursuri de limba engleza (pentru asta va invitam la noi) roaga-ti profesorul sa corecteze ceea ce ai scris ca ʺtema pentru acasaʺ. Va fi incantat sa te ajute si sa puna umarul la imbunatatirea ta. Daca nu frecventezi cursuri de limba engleza cu profesor, poti incerca www.italki.com sau www.lang-8.com, website-uri care oferă corecturi gratuite.

3: Învață versiunea corectă.

Atunci când gasesti o greșeală în ceea ce scrii, este o idee bună sa inveti pe de rost sintagma, sau propozitia unde ai gresit. În caz contrar, este foarte ușor ca pe viitor sa faci aceeasi greseala. Ca sa imi fie mai usor, imi place sa folosesc software-uri de flashcard cum ar fi Anki pentru a tine minte ceea ce gresesc.

4: Continua sa adaugi fraze noi vocabularului tau

De asemenea, trebuie să continui să citesti, sa studiezi, sa-ti imbunatatesti vocabularul. Numai asa limba ta engleza poate deveni mai bogata. Iti recomand cu tărie studierea cât mai mult posibil a sintagmelor si a expresiilor de tot felul.

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search