Cursuri limbi straine copii

Limbajul sta la baza intregii existente umane. Prin limbaj comunicam si ne exprimam dorintele si opiniile. Cursurile de limbi straine din zilele noastre pregatesc copii pentru ziua de maine dezvoltandu-le diferite capacitati:

Capacitatea de a asculta

S-a demonstrat ca studiul unei limbi straine dezvolta capacitatea de a fi atent la persoanele care vorbesc si la dezvoltarea memoriei. Astfel ajutand copii sa-si dezvoltarea si capacitatea de comunicare.

Capacitatea de a citi

Cand vorbim de citit aceleasi studii au demonstrat ca persoanele care studiaza o a doua limba ajung la o mai buna intelegere a limbii native si obtin astfel si un punctaj mai mare la diferite teste.

Pluralismul cultural

Copiii care au invatat o limba straina dezvolta un simt al pluralismului cultural: sunt mai deschisi si stiu sa aprecieze mult mai bine opiniile diferitelor culturi.

Sansa pentru un viitor mai sigur

In 1996 un studiu in Nebraska sustinea ca daca inveti o limba straina o sa ai un avantaj foarte mare fata de alte persoane cand vine vorba sa te angajezi. Perfect adevarat atunci si mult mai accentuat acum! Exista companii care daca nu cunosti o limba straina fluent nici nu se uita peste CV-ul tau indiferent de domeniul in care activezi! Desigur m-am intalnit si cu situatii cand mi s-a spus ca o singura limba straina nu este suficienta pentru jobul la care voiam sa aplic.

Ce sugeram parintilor care vor sa isi ajute copii sa invete o limba straina:

  1. Informati-va! Gasiti un loc care sa aiba o varietate de programe pentru copiii vostri si care sa se muleze cu stilul copilului dumneavoastra.
  2. Ajutati-l pe cel mic! Succesul copilului in program o sa fie afectat de atitudinea pe care o aveti.
  3. Incurajeaza-ti copilul sa vorbeasca limba straina pe care o invata si in afara orelor, dar fara sa il obligi!
  4. Comunicarea este foarte importanta, mai ales intre parinti, copii si profesor! Mentineti legatura si vedeti cum evolueaza cel mic si, eventual, cum puteti ajuta.
  5. Incurajati-va copilul sa citeasca in limba straina pe care o studiaza!
  6. Incurajati-va copilul sa urmareasca desene animate intr-o limba straina!
  7. Aratati ca sunteti multumiti de rezultatele si progresele pe care acesta le face chiar daca acestea nu par a fi uriase.

cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Cursuri Limba Engleza

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere.

In ziua de azi, peste tot se cere sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala.

La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, italiana si spaniola.

De asemenea organizam si pregatire pentru certificari internationale: Cambridge, Ielts, Toefl si avem metode moderne de predare: Curs de engleza pt afaceri “The Business”, Curs de germana bazat pe metoda “Schritte”, “Geni@l”, “Der Grune Max” sau “Ja Klar”.

Avem si cursuri specializate, atat pentru cei are sunt in cautarea de job-uri, cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze pentru mediul profesional. Cu “English for job hunting” lucram pe intrebari frecvente si discutii care pot aparea in timpul interviului sau in mediul cotidian de munca.

Noi suntem Artistouch, un centru de limbi straine infiintat in 2008, cu scopul de a aduce un suflu nou in lumea training-ului si educatiei, folosind metode moderne si interactive in timpul cursurilor.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search