Cursuri limba germana

Daca urmati sa luati cursuri limba germana la Artistouch o sa invatati cum sa purtati o conversatie, cum sa tineti o prezentare in fata unui public, cum sa compuneti un e-mail daca nivelul cunostintelor este avansat sau, daca sunteti incepator, luam de la 0 cursurile ca sa va obisnuiti si sa invatati limba germana in propriul ritm.

Programul pentru cursuri limba germana

Cursurile de limba germana se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 8:00 – 21:00 precum si in weekend intre orele 10:00 – 17:00 .

Locatia cursurilor de limba germana este cea de la sectiunea contact: Strada Vasile Lascar nr 8, Ap 3, parter, sector 2, Bucuresti.

Pentru companii sau grupuri de peste 4 persoane putem sa ne deplasam si la locatia clientului.

Inscrie-te pentru cursuri de limba germana

1. Daca doresti sa te inscrii la cursuri limba germana de la ArtisTouch trebuie doar sa ne contactezi la unul din numerele de telefon: 0755.076.410 sau 0760.810.829.

2. Dupa confirmarea inscrierii telefonic o sa urmeze o scurta evaluare pentru a stabili  nivelul de cunostinte pe care il aveti si incadrarea intr-o grupa care sa vi se potriveasca. (Daca va cunoasteti nivelul puteti sari acest pas). Examenul se poate da si online.

3. Vei fi contactat cat mai curand pentru inceperea cursurilor stabilind un program de comun acord cu noi, urmand sa incepem in maxim 2 saptamani.

4. La finalul cursurilor de germana vei avea parte de o evaluare care consta intr-un test scris bazat pe informatiile invatate in cadrul modulului. Dupa ce ati trecut fiecare evaluare veti primi un certificat care atesta participarea dumneavoastra la cursurile de limbi straine organizate de ArtisTouch.ro.

Daca ati absolvit toate cele 3 module veti primi Certificatul Artistouch de Absolvire a Nivelului

 

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui.  Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’   fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere. La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba englezacursuri limba germanacursuri limba franceza, italiana si spaniola.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search