Esti interesat sa studiezi in strainatate? Afla ce ai de facut!

Daca planuiesti sa-ti continui studiile in strainatate, cu certificatul CAE Cambridge English: Advanced iti vei putea asigura succesul!

Fie ca iti doresti sa-ti continui studiile, fie ca iti doresti sa lucrezi in strainatate intr-un mediu in care se vorbeste limba engleza. Cursuri Limba EnglezaCertificatul de limba engleza Cambridge English: Advanced este intr-adevar certificarea perfecta pentru a-ti valida competentele lingistice si pentru a-ti asigura succesul atat din punctul de vedere al studiilor viitoare, dar si din punctul de vedere al carierei profesionale. Obtinerea certificarii Cambridge English: Advanced este dovada clara a esti pregatit sa faci fata oricarei provocari fie academice, fie profesionale.

De retinut este faptul ca aceasta certificare este recunoascuta de catre peste 3.000 de institutii de invatamant, institutii de stat si angajatori din intreaga lume. Vei avea parte de o multime de avantaje petru studii in Marea Britanie, Canada, Australia si multe alte tari in care cursurile sunt predate in limba engleza.

Nu este totusi un examen usor de sustinut. Mai ales pentru ca abilitatile testate nu sunt dezvoltate prin programa scolara. De aceea, majoritatea persoanelor ce-si propun sa sustina acest examen apeleaza la cursuri limba engleza. Artistouch iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti, specializati in examenele de acest tip, ce te vor pregati pentru sustinerea cu succes a acestui examen.

cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Cursuri Limba Engleza

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere.

In ziua de azi, peste tot se cere sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala.

La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, italiana si spaniola.

De asemenea organizam si pregatire pentru certificari internationale: Cambridge, Ielts, Toefl si avem metode moderne de predare: Curs de engleza pt afaceri “The Business”, Curs de germana bazat pe metoda “Schritte”, “Geni@l”, “Der Grune Max” sau “Ja Klar”.

Avem si cursuri specializate, atat pentru cei are sunt in cautarea de job-uri, cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze pentru mediul profesional. Cu “English for job hunting” lucram pe intrebari frecvente si discutii care pot aparea in timpul interviului sau in mediul cotidian de munca.

Noi suntem Artistouch, un centru de limbi straine infiintat in 2008, cu scopul de a aduce un suflu nou in lumea training-ului si educatiei, folosind metode moderne si interactive in timpul cursurilor.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

child_hunger_01