Imbunatatirea citirii – Cursuri limba Engleza

Cursuri limba englezaCitind foarte mult in Engleza te va ajuta sa-ti imbunatatesti aptitudinile de limba. De obicei avem nevoie de foarte multe date ca sa putem invata o limba straina. Aceste date despre care vorbim se pot asimila extraordinar de bine din citit sau alscultat. Cand citesti, inveti noi cuvinte fara sa te gandesti la procesul de invatare. Totul vine natural. Prin citit, poti invata gramatica: Daca in timp ce citesti vei vedea de o suta de ori ‘I ate’ este improbabil sa folosesti pe viitor ‘I eated’. De asemenea prin citit poti invata cum vorbitorii nativi de limba engleza construiesc propozitii, iar pe viitor te poti astepta la ceea ce acestia urmeaza sa spuna.

Carti special scrise pentru cei care invata limba engleza.

Exista carti foarte bune pe care le poti cumpara, special scrise pentru cei care invata limba engleza. Daca frecventezi scoli de limba Engleza (De exemplu noi: Cursuri Artistouch) sigur vei gasi cateva pe care le poti imprumuta. Aceste carti sunt adresate diferitelor nivele de invatare, astfel iti poti alege una fix pe nevoia ta. Nu alege una prea dificila, provocarea este buna, insa este posibil sa o poti citi doar folosind dictionarul.

Pentru engleza britanica, spre exemplu, exista o serie de carti numită Oxford Bookworms Library. Acestea vin in sapte nivele. Nivelul cel mai simplu este numit “starter”, iar cel mai greu nivel este “nivelul 6”.

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search