Imbunatatirea fluentei – Cursuri limba Engleza

Cursuri Limba Engleza1: Fa un schimb de limbi straine în viața reală

Am făcut asta de mai multe ori. Este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni, deși aceasta depinde si de locul unde ești. Ai putea aranja sa te intalnesti cu un vorbitor de limba engleză într-o cafenea, ca mai apoi sa vorbești jumătate în limba engleză și jumătate în limba ta materna. Este frumos, pentru că vă puteti ajuta reciproc. În multe țări există vorbitori nativi de limba engleza care încearcă să învețe limba tarii in care traiesc: încercați spre exemplu la universitati. 

2: Fa un schimb de limbi straine pe internet

Un exemplu concret este www.italki.com unde poti gasi relativ usor un partener de schimb de limbă. Sau pe facebook, twitter, linkedin, sau orice alta retea de socializare aveti la indemana.

3: Vorbește engleza cu un prieten care de asemenea, studiaza limba engleza

Desigur, este mare lucru dacă poti găsi un vorbitor nativ sau un foarte bun vorbitor de limba engleză pentru a practica, dar dacă nu poti găsi unul, poti încerca să vorbești în limba engleză cu un prieten care, de asemenea, dorește să isi îmbunătățească limba engleza. Acest lucru stirbeste oarecum din caracterul de rigurozitate, dar se poate lucra foarte bine si asa. Totul e sa iti doresti.

4: Vorbește cu tine!

Descrie ceea ce faci în limba engleză discutand cu tine in oglinda, sau poti vorbi cu un reportofon :) Totul ajută!

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search