Imbunatatirea pronuntiei – Cursuri limba Engleza

Cursuri Limba Engleza1: Invata sunetele din limba engleză și simbolurile fonetice

Un loc foarte bun pentru a începe (pentru pronuntia britanica a limbii engleze) este BBC ghidul de pronunție, care te va duce prin toate sunetele de limba engleză. În ceea ce privește cartea scrisa, iti recomand Pronuntia Limbii Engleze, seria de carti pentru utilizatori. Aceasta serie de carti este de asemenea destinata pentru cei care-si doresc sa-si imbunatateasca pronuntia de tip britanic, mai mult include si CD-uri audio.
Pentru engleza americană, website-ul Universitatatii din Iowa, te va duce prin toate sunetele din engleza de tip fonetic SUA, cu clipuri video care ne arată cum se pronunta fiecare.

2: Asculta radio, un program TV sau o carte audio repetă cu voce tare frazele auzite
Ar fi foarte util ca la materialele pe care le vizualizezi sau le asculti sa ai si o subtitrare. Astfel vei face repede analogia si vei identifica usor cuvintele din punct de vedere fonetic. De exemplu, pentru a asculta o pronuntie de tip fonetic Marea Britanie, puteți viziona BBC pe internet. Pentru a obține subtitrare în limba engleză porniți programul, faceți clic pe “S” în partea de jos a ecranului. Este important sa acorzi o atenție sporita la intonarea întregii fraze, precum și la sunetele cuvintelor.

3: Utilizeaza un dicționar de pronunții
Încearca Oxford Advanced Learner’s Dictionary. Ai posibilitatea să faci click pe pictograma difuzor pentru a asculta cuvintele în ambele fonetici, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search