Muzica te ajuta sa inveti o limba straina

Toată lumea iubește muzica. Este o forma de divertisment, care vă ajută atât să vă relaxați cat și să va concentrati. Inafara rolului distractiv, muzica are multe efecte pozitive asupra creierului nostru. Unii spun ca are putere de vindecare, în timp ce alții susțin că ajută la dezvoltarea capacităților cognitive ale copiilor de vârstă mică. Dar știați că muzica poate, de asemenea, ajuta foarte mult la invatarea unei limbi straine? Nu numai ca te poate introduce intr-o cultura noua, muzica ajută cu adevărat creierul sa proceseze toate aceste informații noi mai repede și mai bine. Iată patru motive pentru care muzica este un instrument excelent pentru a învăța o nouă limbă.Cursuri Limba Engleza

Muzica stimuleaza memoria

V-ați întrebat vreodată de ce ai un refren dintr-un cântec blocat în cap zile întregi, dar niciodată fraze dintr-o revistă sau un dialog dintr-un film pe care tocmai ați vizionat? Asta deoarece muzica stimuleaza memoria ca nimic altceva. Și gândiți-vă: Când erai copil, nu v-au învățat tot felul de cântece și melodii pentru a vă ajuta să vă amintiți lucruri? Alfabetul, ordinea planetelor din sistemul solar, verbe neregulate, etc Muzica este un factor declanșator de memorie puternic, făcându-l unul dintre cele mai bune instrumente de învățare existente. Alege melodia ta preferată și cântă zilele săptămânii acesteia, de exemplu, sau ceva ce trebuie să memorati într-o limbă străină! Vei vedea o imbunatatire rapid.

Cântând și învățand versurile iti poti creste vocabularul

Muzica are acest efect în propria noastră limbă, de ce nu ar fi la fel într-o limbă străină? Ascultand o melodie în limba pe care încercați să o invatati va va ajuta să vă îmbogăți vocabularul mult mai repede. Vei auzi cuvinte precum și combinații de cuvinte pe care nu le-ai fi auzit în alte circumstanțe.

Cântând un cântec iti vei imbunatati pronunția

Poate că veți observa că accentul este puțin diferit atunci când cânti intr-o limbă străină decât atunci când o vorbești. Asta pentru ca ritmul muzicii face mai ușor să articulezi cuvintele, și ajută la dezvoltarea unei pronunții corespunzătoare.

Ascultand muzica vei intelege mai bine limba

În conformitate cu articolul lui Daily Dave Munger despre metodele de invatare, primul lucru pe care trebuie să-l deslusesti atunci când înveți o limbă nouă este despre cuvinte: unde încep și unde se termină. Acest lucru nu numai ca este primul, dar este sic el mai greu. Adăugarea muzicii in aceasta etapa cognitive te poate ajuta sa faci acest pas mai usor.

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search