Scoala de vara in limba germana

Ce-ai spune daca vara asta, copilul tau s-ar distra, si-ar face noi prieteni si ar invata si germana in acelasi timp ? Trimite-l la scoala de vara Artistouch si va avea o vacanta de neuitat. Cu metode noi si moderne, jocuri distractive si activitati de grup, il ajutam pe pustiul tau sa-si puna bazele limbii germane sau sa-si dezvolte cunostiintele actuale. Scoala de vara dureaza 2 saptamani cu posibilitatea de prelungire si se adreseaza copiilor intre 4 si 10 ani. Exista 3 variante de curs:

.
1. Primele cuvinte in germana ( de luni pana vineri de la 10.00 la 12.00)
Copilul tau nu stie inca germana dar ar vrea sa invete? Cu ajutorul joculetelor distractive si a exercitiilor de grup, la finalul celor 2 saptamani cu siguranta va stii 2 cantecele, o poezie in germana, va putea face propozitii scurte si raspunde la intrebari despre propria persoana.

Prețul acestui curs este de 450 ron

.
2. Un mic neamt (de luni pana vineri de la 12.30 la 14.30)
Copilul tau deja are cateva notiuni germana dar nu vrea sa piarda contactul cu limba pe perioada vacantei? Atunci il asteapta o distractie pe cinste : povesti minunate, jocuri de cuvinte, cantece si discutii de grup il vor ajuta sa-si antreneze muschii de limba germana.

Prețul acestui curs este de 450 ron

.
3. Pregatire pentru admitere la o scoala cu germana intensiv (15.00 – 17.00)
Vrei sa-ti dai copilul la scoala germana dar nu stii in ce masura e pregatit pentru examenul de admitere ? E simplu ! Timp de 2 saptamni, prin metode imaginative il vom antrena sa reuseasca. Va face simulari si exercitii tipice examenului de admitere, se va distra si va capata incredere in propriile cunostiinte. Cu siguranta la examen nu va mai avea nici o emotie.

Prețul acestui curs este 499 ron

 

Perioadele in care se desfasoara cursurile scolii de vara sunt urmatoarele :

23 iunie – 4 iulie 2014

7 iulie – 18 iulie 2014

21 iulie – 1 august 2014

4 august – 15 august 2014

18 august – 29 august 2014

1 septembrie – 12 septembrie 2014
cursuri limba Engleza

Cursuri limba Engleza , Franceza, Germana, Spaniola si Rusa pentru copii, elevi si adulti. Iti oferim cursuri de limba engleza , franceza sau germana pentru business, examene sau pentru a-ti exersa cunostiintele pe perioada vacantei de vara!

Cursuri Limba Engleza

Artistouch vine de la expresia din limba engleza “have an artist’s touch” prin care descrii pe cineva care face un lucru cu maiestrie, adica este expert in domeniul lui. Am ales aceasta denumire ca simbol al unei “maini de maestru” care “atinge’ fiecare curs al nostru si care te inspira si te motiveaza sa mergi mai departe cu studiul, iar la incheierea cursului sa ramai cu un gand bun, cu o emotie pozitiva despre acea limba pe care o vei relua oricand cu placere.

In ziua de azi, peste tot se cere sa stii cel putin o limba straina de circulatie internationala.

La Artistouch predam atat in grupuri cat si one-to-one cursuri limba engleza, cursuri limba germana, cursuri limba franceza, italiana si spaniola.

De asemenea organizam si pregatire pentru certificari internationale: Cambridge, Ielts, Toefl si avem metode moderne de predare: Curs de engleza pt afaceri “The Business”, Curs de germana bazat pe metoda “Schritte”, “Geni@l”, “Der Grune Max” sau “Ja Klar”.

Avem si cursuri specializate, atat pentru cei are sunt in cautarea de job-uri, cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze pentru mediul profesional. Cu “English for job hunting” lucram pe intrebari frecvente si discutii care pot aparea in timpul interviului sau in mediul cotidian de munca.

Noi suntem Artistouch, un centru de limbi straine infiintat in 2008, cu scopul de a aduce un suflu nou in lumea training-ului si educatiei, folosind metode moderne si interactive in timpul cursurilor.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search